Cumpar Drepturi Litigioase

Cumpara Drepturi Litigioase Imobile si Terenuri (Retrocedari ANRP, etc.). Te afli în litigiu cu privire la un imobil/Teren? Dorsti sa vinzi litigul? Doreiți să scapi de grija unor procese sau proceduri de durată și complexe? Va oferim cel mai bun pret.
Contactează-ne pentru a-ți prezenta o ofertă de cumpărare a drepturilor litigioase de orice natură: revendicare imobiliară, uzucapiune, drepturi succesorale (când există neînțelegeri între moștenitori sau cu privire la masa de împărțit), partaj/ieșire din indiviziune, uzufruct, obținere titlu proprietate pentru terenuri/case aflate în posesie, obținere documentații cadastrale etc.
Poate sunteti interesat si de Litigii PMB

Obtinem Acte pentru Drepturi Litigioase

Ai nevoie de ajutor pentru transcrierea actelor de stare civilă emise în străinatate?
Apelează la serviciile noastre pentru a realiza toate formalitatile pe care le presupune transcrierea în România a acestora (naștere, căsătorie, divorț, deces), indiferent de locația dvs. actuală.
Vă scutim astfel de tot ceea ce înseamnă birocrație în relațiile cu instituțiile publice din România sau misiunile diplomatice/consulare din străinătate și veți evita deplasările repetate în România pentru transcrierea actelor.

Cesiune Drepturi Litigioase

Vă oferim posibilitatea de a încheia un contract de cesiune de drepturi litigioase, prin care dumneavoastră să transmiteți integral sau un anumit procent din drepturile aferente, în schimbul unui preț care se va stabili estimativ.

În vederea negocierii contractului, este necesară o analiză prealabilă a documentelor dumneavoastră, pentru a ne informa cu privire la șansele noastre de câștig și riscurile la care ne expunem, în funcție de particularitățile fiecărui dosar în parte.

Preluăm riscul și grijile generate de situațiile litigioase complicate și primești banii pe loc.

În măsura în care se ajunge la un acord cu privire la preț, contractul de cesiune de drepturi litigioase se încheie în formă autentică notarială, iar prețul este încasat la momentul încheierii contractului, astfel că orice risc ulterior, referitor la eventuale fluctuații ale valorilor acordate, este preluat și suportat de noi.

Impozit Litigii

Cu privire la ipozitul drepturilor litigioase contactati-ne sa va oferim detalii actualizate in conformitate cu legislatia in vigoare.

Cum va putem ajuta? Trimite un mesaj:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Politica de Confidentialitate și Conformitatea GDPR

 

Am creat propriul Grup de Facebook, sa stragem o cumunitate ANRP cat mai mare, click aici

Pe site-ul nostru sunt prezentate informatii actualizate si valoroase cu privire la ANRPAvocat ANRPDosare ANRPDecizii ANRPPuncte ANRPDespagubiri ANRPForum ANRPPMB Legea 10.

Cumpar Puncte ANRP         Cumpar Dosare ANRP     Cumpar Decizii de compensare prin puncte ANRP

 Cumpar Depreturi Succesorale  Cumpar Titluri de Plata ANRP