Verificare Titlu de plata ANRP, Despagubiri sau Emiterea Acestora

Avocat specializat in urgentarea despagubirilor ANRP, în acest articol am dezbătut cât mai detaliat, pe întelesul tuturor, cum se efectuează Verificare Titlu de plata/Despagubirilor ANRP și Emiterea Titlurilor de Plată ANRP. Oferim gratuit consultanță in domeniu despagubirlor ANRP, vă ajutăm cu toate demersurile legale să vă obțineți cât mai repede Titlurile de plată. Cumpărăm puncte, dosare, titluri de plata, decizii, litigii ANRP.

Sunteți deținătorul unui Titlu de Plată ANRP pentru care urmează să primiți bani in tranșe anuale? îl puteti valorifica prin cesionarea creanței chiar acum, Contanctați-ne pentru mai multe informații

Persoanele interesate pot verifica emiterea titlurilor de plată pe site-ul A.N.R.P., în secțiunea ”Titluri de plată”, introducând fie numărul deciziei de compensare/validare parțială, fie numele beneficiarului. Tot pe site-ul A.N.R.P., folosind seria titlului de plată, se poate verifica dacă sumele sunt disponibile la unitățile CEC Bank.

verifica emiterea titlurilor de plată

Puteti verifica dacă titlul dumneavoastră de plată a fost emis de către ANRP la următorul link, click aici.

Conform alin.4) al ART.2 din anexa la noua procedură de plată a sumelor din titlurile de plată, Ministerul Finanţelor Publice publică pe site numărul recipisei de consemnare specială pentru fiecare titlu de plată.

Titlurile de plată sunt plătite într-un cont de consemnări deschis al CEC Bank, nu în conturile personale ale beneficiarilor. Titlurile de plată sunt achitate în ordinea emiterii de către ANRP.

La secțiunea Verificare despăgubiri ANRP de pe site-ul mfinante.gov.ro (Ministerul Finanţelor Publice), beneficiarii titlurilor de plată pot vedea dacă banii care li se cuvin au fost transferați către CEC Bank. Trebuie doar să introducă seria și numărul titlului de plată transmis de ANRP.

verificare despagubiri anrp

Puteti verifica dacă despagubirile dumneavoastră ANRP, banii care vi se cuvin au fost transferați către CEC Bank Titluri de Plata ANRP la urmatorul link, click aici.

Mai multe detalii valoroase cu privire la Valorificarea Punctelor ANRP, cerere, documente accesati aceasta sectiune a site-lui nostru Titlurile de plata ANRP.

Procedura de plată a sumelor din titlurile de plată ANRP

Potrivit art.31 alin.(2) şi art.41 alin.(4) din Legea nr.165/2013, privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România, precum şi din titlurile de plată emise în condiţiile art.10 alin.(6) din Legea nr.164/2014 privind unele măsuri pentru accelerarea şi finalizarea procesului de soluţionare a cererilor formulate în temeiul Legii nr.9/1998 privind acordarea de compensaţii cetăţenilor români pentru bunurile trecute în proprietatea statului bulgar în urma aplicării Tratatului dintre România şi Bulgaria, semnat la Craiova la 7 septembrie 1940, precum şi al Legii nr.290/2003 privind acordarea de despăgubiri sau compensaţii cetăţenilor români pentru bunurile proprietate a acestora, sechestrate, reţinute sau rămase în Basarabia, Bucovina de Nord şi ţinutul Herţa, ca urmare a stării de război şi a aplicării Tratatului de Pace între România şi Puterile Aliate şi Asociate, semnat la Paris la 10 februarie 1947, şi pentru modificarea unor acte normative, prevăzută în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

Prezentul ordin se abrogă la data intrării în vigoare:

Procedurii de plată a sumelor din titlurile de plată emise în condiţiile art.41 alin. (4) din Legea nr. 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România (Ordinul viceprim-ministrului, ministrul finanţelor publice, nr. 1.857/2013).

Procedurii de plată a sumelor din titlurile de plată emise în condiţiile art.10 alin.(6) din Legea nr.164/2014 privind unele măsuri pentru accelerarea şi finalizarea procesului de soluţionare a cererilor formulate în temeiul Legii nr.9/1998 privind acordarea de compensaţii cetăţenilor români pentru bunurile trecute în proprietatea statului bulgar în urma aplicării Tratatului dintre România şi Bulgaria, semnat la Craiova la 7 septembrie 1940, precum şi al Legii nr.290/2003 privind acordarea de despăgubiri sau compensaţii cetăţenilor români pentru bunurile proprietate a acestora, sechestrate, reţinute sau rămase în Basarabia, Bucovina de Nord şi ţinutul Herţa, ca urmare a stării de război şi a aplicării Tratatului de Pace între România şi Puterile Aliate şi Asociate, semnat la Paris la 10 februarie 1947, şi pentru modificarea unor acte normative, precum şi privind modificarea Ordinului viceprim-ministrului, ministrul finanţelor publice, nr.1.857/2013 pentru aprobarea Procedurii de plată a sumelor din titlurile de plată emise în condiţiile art.41 alin.(4) din Legea nr.165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.80 din 30 ianuarie 2015. (Ordinul ministrului finanţelor publice nr.57/2015).

Cu ce va putem ajuta? Trimite un Mesaj:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Politica de Confidentialitate și Conformitatea GDPR

 

Echipa noastră este formată din avocați, majoritatea specializați în Legea 10/2001, Legea 165/2013, Legea 18/1991, Legea 9/1998, Legea 290/2003 și alte legi privind fondurile funciare. OFERIM GRATUIT CONSULTANȚĂ! AVEM RĂSPUNSUL LA TOATE ÎNTREBĂRILE DUMNEAVOASTRĂ! 

Pe site-ul nostru sunt prezentate informatii actualizate si valoroase cu privire la ANRPANRP PlatiAvocat ANRPDosare ANRPDecizii ANRPPuncte ANRPDespagubiri ANRPForum ANRPPMB Legea 10Calcul Despegubiri ANRPLegea 10 din 2001 si Legea 165 din 2013 utlimele actualizariCNCI.

Am creat propriul Grup de Facebook, sa stragem o cumunitate ANRP cat mai mare, click aici

Cumpar Puncte ANRP         Cumpar Dosare ANRP     Cumpar Decizii de compensare prin puncte ANRP

Cumpar Drepturi Litigioase   Cumpar Depreturi Succesorale  Cumpar Titluri de Plata ANRP  Cumpar Drepturi Litigioase