Cesiune Puncte ANRP

Cesionarea Punctelor ANRP, procedura de înstrăinare/vanzare a punctelor ANRP, conform Legii nr.165/2023, constă prin semnarea unui contract de vânzare-cumpărare ( cesiune de drepturi) ce are ca obiect punctele dumneavoastră de despăgubire. Documentul se autentifică de către un Notar Public, iar prețul se plătește prin transfer bancar.

De asemnea, mai multe informatii importate, pe intelesul tuturor, cu privire la Punctele ANRP, Despăgubirea, Obținerea, Decizia,  Valorificarea, Cesionarea, Forum, Vanzarea și Cumpărarea Punctelor ANRP și Calculator, gasiti in sectiunea  site-ului Puncte ANRP.

Vanzare Puncte ANRP

Potrivit art. 93 al. 2 lit. c din Legea nr. 227/2015, privind Codul Fiscal în conformitate Legii nr. 165/2013, care a introdus și opțiunea de compensare prin Puncte, reglementează vânzarea punctelor ANRP emise prin titluri de plată.

Stabilirea Prețului punctelor ANRP pentru cesionare/vanzare, variază în funcție de cerere și oferta, pentru a obține o cotație de preț actuală vă rugăm să ne contactati-ne telefonic  sau sa ne trimiteti un mesaj pe Whatsapp.

Cesionarul compărător al acestor drepturi încasează de la autoritatea publică o sumă inferioară decât cea pe care ar fi încasat-o în mod direct persoana îndreptățită.

În dosarele în care se acordă măsuri compensatorii altor persoane decât titularul dreptului de proprietate, fost proprietar sau moștenitorii legali ori testamentari ai acestuia, se acordă un număr de puncte egal cu suma dintre prețul plătit fostului proprietar sau moștenitorilor legali ori testamentari ai acestuia pentru tranzacționarea dreptului de proprietate și un procent de 15% din diferența până la valoarea imobilului stabilită conform. Conform art. 21 și art. 24 alin. (2) din Legea 165/2013.

Cumpar Puncte ANRP

Cumpar Puncte ANRP, Ofer cel mai bun pret al pietei, obtine pretul corect.

De asemnea, va ajutam cu toate demersurile legale cu privire la cesionarea punctelor ANRPavocat despagubiri ANRP, specialist in retrocedarea imobilelor preluate abuzim, peste 21 ani experienta in domeniu ANRP, oferim gratuit consultanta cu privire la Dosare ANRP aflate la PMB Legea 10/2021, Primarii, ANRP, CNCI, urgentam procedura de desapagubire.

Model procura speciala ANRP

Vă putem ajuta cu modelul de procura speciala pentru ANRP in conformitate cu legea, contactati-ne prin telefon sau whatsapp.

Cum va putem ajuta? Trimite un mesaj:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Politica de Confidentialitate și Conformitatea GDPR

Cec Bank titluri de plata ANRP sau

Verificare titlu de plata

Titlurile de plată CEC Bank sunt plătite într-un cont de consemnări deschis la CEC Bank S.A., nu în conturile personale ale beneficiarilor, aceste se pot verifica la următorul link.

Ministerul Finanţelor Publice va onora respectivul titlu de plată în cel mult 180 de zile de la emiterea acestuia.

cu privire la Titluri de plata anrp, Cec Bank consulta sectiunea Plati ANRP

Pe site-ul nostru sunt prezentate informatii actualizate si valoroase cu privire la ANRPANRP PlatiAvocat ANRPDosare ANRPDecizii ANRPPuncte ANRPDespagubiri ANRPForum ANRPPMB Legea 10.

Am creat propriul Grup de Facebook, sa stragem o cumunitate ANRP cat mai mare, click aici

Cumpar Puncte ANRP         Cumpar Dosare ANRP     Cumpar Decizii de compensare prin puncte ANRP

Cumpar Drepturi Litigioase   Cumpar Depreturi Succesorale  Cumpar Titluri de Plata ANRP