Plati ANRP

Avocat retrocedari, specializat in urgentarea despagubirilor ANRP cu o experienta de peste 21 ani in Legea nr. 10/2001; Legea 165/2013 si legile Fondului Funciar.

Ultimele Actualizari cu privire la Plati ANRP 2024

Poate sunteti interesat si de Platile intaziate de catre Ministerul de Finante

Ordonanta de Urgenta (Guvernul Romaniei) care modifica Legea 165/2013 art. 41, Platile Titlurilor de plata ANRP se ingheata pana in data de 1 aprilie 2024, citeste mai mult aici  

Va ajutam prin consultanta gratuit sa obtineti Platile de la Autoritatea Nationala Pentru Restituirea Proprietatilor prin prevederile legale dispuse de catre legiuitor. Detinem toate informatiile cu privire la ANRP, contactati-ne pentru informatii valoroase cu privire la plati.

Sunteți deținătorul unui Titlu de Plată ANRP pentru care urmează să primiți bani in tranșe anuale? îl puteti valorifica prin cesionarea creanței chiar acum, Contanctați-ne pentru mai multe informații.

Cumpar Puncte ANRP         Cumpar Dosare ANRP     Cumpar Decizii de compensare prin puncte ANRP  Va ajutam cu solutionarea Dosarului ANRP

Procedura Plati ANRP

În cardul sedintelor CNCI se dispun emiterea Deciziilor de compensare prin Puncte ANRP, conform Legii nr. 165/2013. În termen de 45 – 60 de zile, deciziile privind dosarele rezolvate vor fi redactate și trimise beneficiarilor in conformitate cu art. 25 din Legea nr. 165/2013.

Va putem oferi sprijin pentru urgentarea aprobarii deciziei de compensare prin puncte de catre CNCI.

Pentru valorificarea punctelor in numerar, beneficiarul trebuie sa depuna personal sau prin mandatar, cererea in conformitate cu H.G. NR. 401/2013, si documentele necesare pentru emiterea titlului de plata. ANRP ofera posibilitatea transmiterii acestora si prin posta.

Titlurile de plată se emit în ordinea deciziilor de despăgubire, pentru fiecare tip de decizie.

Pentru mai multe informatii cu privirela documentele anexate cereri si ordinea de emitere a deciziilor ANRP. Citeste mai mult cu privire la documentele anexate cereri si ordinea de emitere a titlurilor la Titlurile de plata ANRP Cerere si emitere

Titlurile de plată sunt plătite într-un cont de consemnări deschis al CEC Bank, nu în conturile personale ale beneficiarilor. Citeste mai mult cu privire la Cec bank titluri de plata anrp Legea 165/2013

De asemnea, daca intampinati dificultati cu cererea si documentele pentru emiterea Titlului de Plata, contactati-ne.

Puteti verifica dacă titlul dumneavoastră de plată au fost emis de către ANRP la următorul link, click aici.

Puteti verifica dacă despagubirile dumneavoastră ANRP, banii care vi se cuvin au fost transferați către CEC Bank Titluri de plata ANRP la urmatorul link, click aici.

Mai multe informatii cu privire la verificarea despagubirilor accesati Verificare Titlu de plata ANRP

Care este pretul unui Punct ANRP?

Cum va putem ajuta? Trimite un mesaj:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Politica de Confidentialitate și Conformitatea GDPR

Oferim Consultanta Gratuit in domeniul despagubirilor ANRP, Avocati retrocedari specialisti in urgentarea despagubirilor ANRP prin Legea 10/2001, Legea 165/2013,Legea 18/1991; Legea 9/1998 si toate Legile Fondului Funciar, Oferim Gratuit Consultanta, prezentam informatii valoroase cu privire la ANRPANRP PlatiAvocat ANRPDosare ANRPDecizii ANRPPuncte ANRPDespagubiri ANRPForum ANRPPMB Legea 10Calcul Despegubiri ANRPLegea 10 din 2001 si Legea 165 din 2013 utlimele actualizariCNCI.