Decizii ANRP

Decizii de compensare prin Puncte ANRP/CNCI, Emiterea Deciziilor in baza Legii 165/2013 si Verificarea Despagubirilor. Calcularea Titlurilor de plata ANRP si Contestarea Deciziei, Valorificarea Deciziei ANRP. Cumparm Decizii Puncte ANRP, Puncte ANRP si Dosare ANRP.

De asemnea, Urgentăm Despagubirilele ANRP precum, Emiterea Deciziei ANRP, Calcularea Deciziei de compensare prin Puncte ANRP de catre CNCI, Contestarea Deciziei ANRP, Valorificarea deciziilor, Titlurile de plata conform Legii 165/2013 si urgentam Dosare ANRP. Avocat Specializat in Legea 10/2001, Legea 165/2013, PMB ANRP, CNCI ANRP, Primării ANRP, peste 21 ani experienta in domeniul retrocedarilor Autoritati Nationale Pentru Restituirea Proprietatilor.

Selectează subiectul preferat:

Emiterea Deciziei ANRP

În urma analizări dosarelor costituite in baza Legii nr. 10/2001, in cadrul sedintelor Comisiei Naţională pentru Compensarea Imobilelor (C.N.C.I.) se dispun emiterea Deciziilor de compensare prin Puncte ANRP, conform Legii 165/2013.

Mai multe informatii, pe intelesul toturor cu privire la, accesati: Dosare ANRP sau Puncte ANRP.

De asemenea, in cadrul şedinţelor CNCI se analizează Dosare constituite în baza Legii nr. 10/2001 şi Dosare constituite în baza legilor Fondului Funciar și dispun:

  • emiterea deciziilor de compensare;
  • validarea partială a deciziilor de compensare;
  • decizii de invalidare a propunerilor de acordare de despăgubiri;
  • titlu de despăgubire;
  • decizii de compensare (fondului funciar).
  • Dosare Soluționate.

CNCI aprobă lunar un număr de dosare pentru care sau emis decizii de compensare prin Puncte ANRP acestea sunt afișate pe bază de tabel pe site-ul oficial al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP) sau pe site-ul nostru la Deciziile emise CNCI sau Dosarele pentru care sau emis decizii de compensare, aceste informațile sunt actualizate saptămânal/lunar.

Cititi mai mult despre Dosare Legea 10 2001 aflate in lucru

Calcularea Deciziilor ANRP

Potrivit Legii nr. 193/2021, imobilele care fac obiectul dosarelor de despăgubire vor fi evaluate prin aplicarea grilei notariale valabile pentru anul precedent emiterii deciziei Comisiei Naționale pentru Compensarea Imobilelor, în considerarea caracteristicilor tehnice ale imobilului și a categoriei de folosință la data preluării acestuia. Cititi mai mult cu privire la Calculul Despagubirilor ANRP

Valorificarea Deciziei ANRP

Titularii deciziilor de compensare prin puncte și ai certificatelor de deținător de puncte pot solicita valorificarea punctelor în numerar la sediul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP) , fie personal, fie prin mandatar, conform articolului 31 din Legea nr.165/2013.

Solicitanții trebuie să depună un număr de documente împreună cu cererea, mai multe informatii cu privire la acest aspect, accesati Titluri de plata ANRP – Verificarea si depunere cerere la ANRP.

Emiterea Titlurilor de plată

Datorită datei la care beneficiarul solicită valorificarea deciziei de compensare sau de validare parțială, titlurile aferente tranșei I sunt emise în continuare. O excepție sunt titlurile de despăgubire emise de C.N.C.I. și deciziile de validare emise în temeiul art. 10 din Legea nr. 164/2014, care sunt emise fără o cerere prealabilă.

Titlurile de plată se emit în ordinea deciziilor de despăgubire, pentru fiecare tip de decizie, mai multe informatii aici. 

Contestarea Deciziei

Puteți contesta decizia beneficiind în același timp de numărul de puncte stabilit! Practic nu pierdeți nimic! Oferim sprijin in acest sens!

Avocat Despagubiri ANRP (AVOCAT ANRP), Oferim sprijin in urgentarea despagubirilor dumneavoastra. Oferim Gratuit Consultanță, contactati-ne. Cititi mai mult cu privire la Contestarea Deciziei ANRP

Poate sunteti interesat si de Termen solutionare notificari Legea 10 PMB (Stadiu Dosar/Notificări)

Cumpar Decizii Puncte ANRP

Cumpărăm Decizii Puncte ANRP, Cesiune Decizii ANRP, Oferim cel mai bun preț al pieței. Numărul 1 cu privire la Seriozitatea!  (Acesta este un Feedback) oferim și sperăm să și primim. Nu ezitați să ne contactați cu privire la consultanță care este gratuit în domeniul despăgubirilor ANRP.

Cititi mai mult despre Cesiune Puncte ANRP

 

Vanzare Puncte ANRP 

Cumpar Puncte ANRP

Vanzare Dosare ANRP

Cumpar Dosare ANRP

Termen emitere titlu de plata ANRP

ANRP va emite pentru fiecare tranşă un titlu de plată, iar Ministerul Finanţelor Publice va onora respectivul titlu de plată în cel mult 180 de zile de la emiterea acestuia. Cuantumul unei tranşe nu poate fi mai mic de 20.000 lei. În cazul în care suma care trebuie platită este mai mică de 20.000 lei, aceasta va fi achitată integral, într-o singură tranşă.

Cec Bank Titluri de Plată ANRP

Titlurile de plată CEC Bank sunt plătite într-un cont de consemnări deschis la CEC Bank S.A., nu în conturile personale ale beneficiarilor, aceste se pot verifica la următorul link.

Ministerul Finanţelor Publice va onora respectivul titlu de plată în cel mult 180 de zile de la emiterea acestuia.

Aici puteti gasi informatii importate cu privire la Plati ANRP

Cum va putem ajuta? Trimite un mesaj:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Politica de Confidentialitate și Conformitatea GDPR

Pe site-ul nostru sunt prezentate informatii actualizate si valoroase cu privire la ANRP, ANRP Plati, Avocat ANRPDosare ANRPPuncte ANRPDespagubiri ANRPForum ANRPPMB Legea 10Calcul Despegubiri ANRPLegea 10 din 2001 si Legea 165 din 2013 utlimele actualizariCNCI.

Am creat propriul Grup de Facebook, sa stragem o cumunitate ANRP cat mai mare, click aici

Cumpar Puncte ANRP         Cumpar Dosare ANRP     Cumpar Decizii de compensare prin puncte ANRP

Cumpar Drepturi Litigioase   Cumpar Depreturi Succesorale  Cumpar Titluri de Plata ANRP  Cumpar Drepturi Litigioase