Cumpar Puncte ANRP

Cumpar Puncte ANRP, Oferim cel mai bun pret al pietei pentru Punctele de Despagubire. Vanzare/Cesionare Puncte ANRP prin autentificare de către un Notar Public, prețul se plătește prin transfer bancar.

De asemnea, Avocat Despagubiri ANRP Legea 10/2001; Legea 165/2013; Legea 18/1991; Legea 290/2003; Legea 9/1998 și alte legi privind fondurile funciare, Oferim  Gratuit Consultantă in domeniul Despagubirilor ANRP, Urgentam solutionarea Dosarelor/Despagubirilor ANRP (CNCI, PMB, etc.) si Cumparam Dosare ANRP,  obtine cel mai bun pret in urma vanzarii dosarului ANRP.

Procedura de vanzare si stabilirea pretului pentru punctele de despagubire ANRP:

Cuprins:

Vanzare Puncte ANRP

vanzare puncte anrp

Potrivit art. 93 al. 2 lit. c din Legea nr. 227/2015, privind Codul Fiscal în conformitate Legii nr. 165/2013, care a introdus și opțiunea de compensare prin Puncte, reglementează vânzarea punctelor ANRP emise prin titluri de plată.

În măsura în care se ajunge la un acord cu privire la preț, contractul de cesiune de drepturi litigioase se încheie în formă autentică notarială, iar prețul este încasat la momentul încheierii contractului, astfel că orice risc ulterior, referitor la eventuale fluctuații ale valorilor acordate de ANRP, este preluat și suportat de cumpărător.

Conform art. 24 alin. (2) din Legea 165/2013, în dosarele în care se acordă măsuri compensatorii altor persoane decât titularul dreptului de proprietate, fost proprietar sau moștenitorii legali ori testamentari ai acestuia, se acordă un număr de puncte egal cu suma dintre prețul plătit fostului proprietar sau moștenitorilor legali ori testamentari ai acestuia pentru tranzacționarea dreptului de proprietate și un procent de 15% din diferența până la valoarea imobilului stabilită conform art. 21 alin. (6) din Lege.

Valoare Puncte ANRP

Valoare Puncte ANRP

 

Un punct anrp are valoarea de un leu. conform Legii nr. 165/2013.

Prețul punctelor ANRP pentru vânzare, variază în funcție de cerere și oferta, pentru a obține o cotație de preț actuală vă rugăm să ne contactati telefonic  sau sa ne trimiteti un mesaj pe Whatsapp.

Puncte Despagubire ANRP

Cumpar Puncte Despagubire ANRP

Punctele de despagubire ANRP sunt măsuri compensatorii emise de Autoritatea Națională de Restituire a Proprietăților (ANRP) ce se acordă pentru cererile de restituire care nu pot fi soluționate prin restituire în natură. Conform Legii nr. 165/2013 Capitolului III, Articolul 16.

Pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist, ANRP emite Titluri de plat.

Am detaliat toate aspectele, pe intelesul tuturor, referitor la punctele de despagubire, accesati Puncte ANRP

Oferim cel mai bun preț al pieței Punctelor de despagubire emise de către ANRP. Numărul 1 cu privire la Seriozitatea!  (Acesta este un Feedback) oferim și sperăm să și primim. Nu ezitați să ne contactați cu privire la consultanță care este gratuit în domeniul despăgubirilor ANRP.

Cum va putem ajuta? Trimite un mesaj:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Politica de Confidentialitate și Conformitatea GDPR

Pe site-ul nostru sunt prezentate informatii actualizate si valoroase cu privire la ANRPANRP PlatiAvocat ANRPDosare ANRPDecizii ANRPPuncte ANRPDespagubiri ANRPForum ANRPPMB Legea 10Calcul Despegubiri ANRPLegea 10 din 2001 si Legea 165 din 2013 utlimele actualizariCNCI.

Am creat propriul Grup de Facebook, sa stragem o cumunitate ANRP cat mai mare, click aici

     Cumpar Dosare ANRP     Cumpar Decizii de compensare prin puncte ANRP

Cumpar Drepturi Litigioase   Cumpar Depreturi Succesorale  Cumpar Titluri de Plata ANRP  Cumpar Drepturi Litigioase