Plata Titluri de Plata

Potrivit Ordonantei de Urgenta emisa de Guvernul Romaniei, plățile se efectuează începând cu 1 aprilie 2024 pentru sumele stabilite prin titlurile de plată emise de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților și neachitate de Ministerul Finanțelor în anul 2023.

În perioada 1 noiembrie 2023 până la 31 martie 2024, se suspendă emiterea de titluri de plată în temeiul Legii nr. 165/2013, cu modificările și completările ulterioare, și Legii nr. 164/2014, cu modificările și completările ulterioare.

Publicarea in Monitorul Oficial 27.10.2023

Ultimele Actualizari cu privire la Plati ANRP 2024

Avocat Specializat ANRP

Ordonanta de Urgenta Suspenda Platile Titlurilor de plata ANRP

Potrivit Ordonantei de urgenta emisa de Guvernul Romaniei, la ART. V se precizeaza:

 

(1) Prin derogare de la prevederile art. 41 alin. (4) din Legea nr.165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România, cu modificările și completările ulterioare, și de la prevederile art. 11 alin.(1) din Legea nr. 164/2014 privind unele măsuri pentru accelerarea și finalizarea procesului de soluționare a cererilor formulate în temeiul Legii nr. 9/1998 privind acordarea de compensații cetățenilor români pentru bunurile trecute în proprietatea statului bulgar în urma aplicării Tratatului dintre România și Bulgaria, semnat la Craiova la 7 septembrie 1940, precum și al Legii nr. 290/2003 privind acordarea de despăgubiri sau compensații cetățenilor români pentru bunurile proprietate a acestora, sechestrate, reținute sau rămase în Basarabia, Bucovina de Nord și Ținutul Herța, ca urmare a stării de război și a aplicării Tratatului de Pace între România și Puterile Aliate și Asociate, semnat la Paris la 10 februarie 1947, și pentru modificare a unor acte normative, cu modificările și completările ulterioare, plata sumelor stabilite prin titlurile de plată emise de către Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților, cu termen scadent în anul 2023 și neachitate decătre Ministerul Finanțelor, se efectuează începând cu 1 aprilie 2024. (2) În perioada 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024, se suspendă emiterea de către Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților a titlurilor de plată realizată în baza dispozițiilor Legii nr. 165/2013, cu modificările și completările ulterioare, și respectiv ale Legii nr. 164/2014, cu modificările și completările ulterioare.

Aici: Ordonanta de Urgenta emisa de Guvernul Romaniei in Octombrie 2023 pentru aprobarea unor măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare si modificarea unor acte normative

Ordonanta de Urgenta emisa de guvernul romaniei in octombrie 2023 pentru aprobarea unor măsuri de reducere a cheltuielilor bugetarepeanul2023 în vederea încadrării în ținta de deficit bugetar asumată prin Programul de Convergență și pentru modificarea unor
ART.V Ordonanta de Urgenta Guvernul Romaniei

Verificare Despagubiri ANRP Ministerul de Finante

La secțiunea Verificare despăgubiri ANRP din site-ul mfinante.gov.ro, beneficiarii titlurilor de plată pot vedea dacă banii care li se cuvin au fost transferați către CEC Bank. Doar introduceti seria și numărul titlului de plată transmis de ANRP.

Puteti verifica dacă titlul dumneavoastră de plată a fost emis de către ANRP la următorul link, click aici.

Plati CEC BANK ANRP

Platile CEC Bank in urma emiteri de catre Ministerul de Finante a Titlurilor de plata ANRP sunt plătite într-un cont de consemnări deschis la CEC Bank S.A., nu în conturile personale ale beneficiarilor, aceste se pot verifica la următorul link.

Sunteți deținătorul unui Titlu de Plată ANRP pentru care urmează să primiți bani in tranșe anuale? îl puteti valorifica prin cesionarea creanței chiar acum, Contanctați-ne pentru mai multe informații

Lasa un comentariu, parearea dumneavoastra conteaza:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Politica de Confidentialitate și Conformitatea GDPR

Echipa noastră este formată din avocați, majoritatea specializați în Legea 10/2001, Legea 165/2013, Legea 18/1991, Legea 9/1998, Legea 290/2003 și alte legi privind fondurile funciare. OFERIM GRATUIT CONSULTANȚĂ! AVEM RĂSPUNSUL LA TOATE ÎNTREBĂRILE DUMNEAVOASTRĂ! 

Pe site-ul nostru sunt prezentate informatii actualizate si valoroase cu privire la ANRPANRP PlatiAvocat ANRPDosare ANRPDecizii ANRPPuncte ANRPDespagubiri ANRPForum ANRPPMB Legea 10Calcul Despegubiri ANRPLegea 10 din 2001 si Legea 165 din 2013 utlimele actualizariCNCI.

Am creat propriul Grup de Facebook, sa stragem o cumunitate ANRP cat mai mare, click aici