Vanzarea Punctelor ANRP

Doriti sa Vindeti Punctele ANRP? Conform legii, vanzarea se realizeaza prin incheierea unui contract de vanzare – cumparare (cesiune de drepturi) ce are ca si obiect Punctele ANRP, vanzarea se face la un Notar Public, iar pretul se plateste prin transfer bancar. Oferim cel mai bun pret pentru persoanele care Vand Puncte ANRP. Cumpar Puncte ANRP.

Cumpara Dosare ANRP si ofer Gratuit Consultanta in vederea Solutionarii Despagubiilor ANRP, Avocat retorcedari.

Pretul de Vanzare a Punctelor

Contactati-ne prin telefon, sms sau whatsapp, pentru stabilirea pretului corect al Deciziilor de compensare prin puncte ANRP.

Prețul punctelor ANRP pentru Vanzare/Cesionare poate fluctua în funcție de cerere și ofertă. Vă rugăm să ne contactați pentru an afla valoarea actuală a punctelor dumneavoastră ANRP la zi. Garantăm cea mai bună ofertă pentru Punctele ANRP.

Afla Pretul Punctelor ANRP de astazi la Vanzare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Politica de Confidentialitate

 

Echipa noastră este formată din avocați, majoritatea specializați în Legea 10/2001, Legea 165/2013, Legea 18/1991, Legea 9/1998, Legea 290/2003 și alte legi privind fondurile funciare. OFERIM GRATUIT CONSULTANȚĂ! AVEM RĂSPUNSUL LA TOATE ÎNTREBĂRILE DUMNEAVOASTRĂ! 

Pe site-ul nostru sunt prezentate informatii actualizate si valoroase cu privire la ANRPANRP PlatiAvocat ANRPDosare ANRPDecizii ANRPPuncte ANRPDespagubiri ANRPForum ANRPPMB Legea 10Calcul Despegubiri ANRPLegea 10 din 2001 si Legea 165 din 2013 utlimele actualizariCNCI.

Am creat propriul Grup de Facebook, sa stragem o cumunitate ANRP cat mai mare, click aici

Cumpar Puncte ANRP         Cumpar Dosare ANRP     Cumpar Decizii de compensare prin puncte ANRP

Cumpar Drepturi Litigioase   Cumpar Depreturi Succesorale  Cumpar Titluri de Plata ANRP  Cumpar Drepturi Litigioase