Care este pretul unui Punct ANRP?

Valoarea unui punct ANRP este de 1 leu. Pretul punctelor ANRP pentru Vanzare/Cesionare poate fluctua, ca orice instrument financiar în funcţie de cerere şi ofertă. Pentru a afla valoarea actualizata de Astazi a punctelor dumneavoastră vă rugăm contactati-ne. Garantăm cel mai bun pret al Punctelor ANRP.

Oferim informatii valoroase, pe intelesul tuturor cu privire la Punctele ANRP

Puncte ANRP Pret ASTAZI

Oferim cel mai bun pret al pietei punctelor ANRP pentru Vanzare/Cesionare, avem o vechime de peste 21 ani in domeniul ANRP, Contactati-ne prin telefon, SMS chiar si Whatsapp si va raspundem in cel mai scurt timp sa va oferim pretul actualizat de astazi pentru punctele dumneavoastra ANRP.

Află prețul de astazi al Punctelor ANRP:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Politica de Confidentialitate

Calculator Puncte ANRP

Intrucât valoarea unui Punct este fixa de un leu,  conform Legii nr. 165/2013, bursa nu poate oferi o alta valoare decat cea stabilita prin lege, toate istrumentele gasite in mediul online „calculator puncte anrp” afiseaza doar pretul de vanzare/cesionare care-l poate oferii respectivii cumparatori.

Oferim detalii valoroase pe intelesul tuturor cu privire la ANRPDosare ANRPDecizii ANRPPlati ANRPAvocat ANRP,  Despagubiri ANRPDosare Legea 10 2001 aflate in lucruTermen solutionare notificari Legea 10 PMBTitlurile de plata ANRP – Verificarea si Depunerea Cererilor la ANRP

Stabilirea pretului Punctelor ANRP prin Legea 165/2013

Conform Deciziiei nr. 9 din 21 februarie 2022, ÎNALTA CURTE, deliberând asupra chestiunii de drept cu care a fost sesizată, constată următoarele:

I. Titularii şi obiectul sesizărilor

Pct 7. în Dosarul nr. 11.553/3/2019, sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în temeiul dispoziţiilor art. 519 din Codul de procedură civilă, în vederea pronunţării unei hotărâri prealabile cu privire la următoarea chestiune de drept: în interpretarea art. 21 alin. (6) din Legea nr. 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România, cu modificările şi completările ulterioare (Legea nr. 165/2013), în situaţia unei contestaţii împotriva unei decizii emise de Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor, acordarea despăgubirilor se face prin aplicarea grilei notariale valabile pentru anul precedent emiterii propriu-zise a deciziei de către Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor sau prin aplicarea grilei notariale valabile pentru anul precedent rămânerii sale definitive?

II. Norma de drept intern ce formează obiectul sesizării Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu privire la pronunţarea unei hotărâri prealabile

Art. 21 alin. (6), evaluarea imobilelor pentru care se acordă despăgubiri se exprimă în puncte şi se face prin aplicarea grilei notariale valabile pentru anul precedent emiterii deciziei de către Comisia Naţională, în considerarea caracteristicilor tehnice ale imobilului şi a categoriei de folosinţă la data preluării acestuia. Un punct are valoarea de un leu.

Echipa noastră este formată din avocați, majoritatea specializați în Legea 10/2001, Legea 165/2013, Legea 18/1991, Legea 9/1998, Legea 290/2003 și alte legi privind fondurile funciare. OFERIM GRATUIT CONSULTANȚĂ! AVEM RĂSPUNSUL LA TOATE ÎNTREBĂRILE DUMNEAVOASTRĂ! 

Pe site-ul nostru sunt prezentate informatii actualizate si valoroase cu privire la ANRPANRP PlatiAvocat ANRPDosare ANRPDecizii ANRPPuncte ANRPDespagubiri ANRPForum ANRPPMB Legea 10Calcul Despegubiri ANRPLegea 10 din 2001 si Legea 165 din 2013 utlimele actualizariCNCI.

Am creat propriul Grup de Facebook, sa stragem o cumunitate ANRP cat mai mare, click aici

Cumpar Puncte ANRP         Cumpar Dosare ANRP     Cumpar Decizii de compensare prin puncte ANRP

Cumpar Drepturi Litigioase   Cumpar Depreturi Succesorale  Cumpar Titluri de Plata ANRP  Cumpar Drepturi Litigioase