Contestatie Decizie ANRP

Deciziile de compensare prin Puncte, invalidare ANRP emise de catre CNCI pot fi contestate daca acestea nu sunt in conformitate cu Legea 10/2001, Legea 165/2013 si Legea nr. 193/2021, oferim detalii cu privire la modelul de contestare, jurisprudenta.

Avocat Despagubiri ANRP, Oferim Gratuit consultanta, calculam conform grilelor notariale, contestam deciziile de despagubire, specialisti in retrocedari, peste 21 ani experienta in domeniul ANRP.

Contestatie decizie ANRP, modul de calcul, potrivit Legii nr. 193/2021, care introduce o nouă metodă de calcul a despăgubirilor în cazul dosarelor ANRP, vor fi evaluate prin luarea în considerare a grilelor notariale aferente anului anterior emiterii deciziei de despăgubire.

Mai multe informatii cu privire la calcularea despagubirilor si grilele notariale din anul 2013 si 2020-prezent, accesati Calcul Despagubiri ANRP

Cum va putem ajuta? Trimite un mesaj:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Politica de Confidentialitate și Conformitatea GDPR

Pe site-ul nostru sunt prezentate informatii actualizate si valoroase cu privire la ANRPANRP PlatiAvocat ANRPDosare ANRPDecizii ANRPPuncte ANRPDespagubiri ANRPForum ANRPPMB Legea 10.

Am creat propriul Grup de Facebook, sa stragem o cumunitate ANRP cat mai mare, click aici

Cumpar Puncte ANRP         Cumpar Dosare ANRP     Cumpar Decizii de compensare prin puncte ANRP

Cumpar Drepturi Litigioase   Cumpar Depreturi Succesorale  Cumpar Titluri de Plata ANRP